Tietosuojakäytäntö

1 Esittely

1.1 Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa GoGift A/S:n (“GoGift”) käytäntöjä koskien henkilötietojen keräämistä ostaessasi tuotteita ja palveluita ja käyttäessäsi verkkosivujamme, mukaan lukien BenefitClub- ja GoGift Shop -sivustoja, kuluttajana tai yhteistyökumppaneidemme tai asiakkaidemme työntekijänä.


2 Henkilökohtaisten tietojen hallinnoijat

2.1 GoGift osoitteessa Mosedalvej 14 2500 Valby on tietojen hallinnoija (tässä “me” tai “meidän””). Toisin sanoen olemme vastuussa henkilötiedoistasi.


3 Tietojen keräämisen syy ja lainmukainen perusta

Maksaminen on turvallista ja se tapahtuu PayExin kautta.

3.1 Varmistamme, että henkilökohtaiset tietosi kerätään ja niitä käsitellään vain yhden seuraavista tarkoituksista mukaan:

(a) helpottaaksemme tilaamiesi tuotteiden ja/tai palvelujen toimittamista;
(b) vastataksemme kysymyksiisi tai valituksiisi;
(c) ilmoittaaksemme muutoksista palveluihimme;
(d) lähettääksemme sinulle suoramainontaa, mukaan lukien tietoja tuotteista ja palveluista, joita olet ostanut meiltä tai joista olet pyytänyt meiltä lisätietoja, ja mahdollistaaksemme osallistumisesi kilpailuihin tai kampanjoihin;
(e) estääksemme tietojen väärinkäyttöä tai muuta luvatonta käyttöä;
(f) jotta saisimme apua siihen, miten parantaa verkkosivujamme, tuotteitamme ja palvelujamme;
(g) säilyttääksemme henkilötietosi siinä laajuudessa, kuin se on välttämätöntä kyetäksemme noudattamaan kirjanpitolakia, kuluttajansuojalakia ja GoGiftin muita mahdollisia lainmukaisia velvoitteita.

3.2 Käsittelyn lainmukainen peruste on

(a) Tietojen käsittely on välttämätöntä, jotta voimme täyttää sopimuksen, jonka olemme solmineet kanssasi kohdassa 3.1 a-c mainittuja käyttötarkoituksia varten;

(b) Tietojen käsittely perustuu markkinointiin antamaasi suostumukseen, jonka olet antanut kohdassa 3.1 d kuvattua käyttötarkoitusta varten. Jos käsittelyn perusteena on suostumus, sinulla on oikeus perua suostumuksesi.
(c) Tietojen käsittely on välttämätöntä, jotta GoGift voi toteuttaa oikeutettuja etujaan, erityisesti parantaakseen käyttäjäkokemusta ja turvallisuutta kohdissa 3.1 e-f kuvailtujen käyttötarkoitusten mukaisesti.
(d) Tietojen käsittely on välttämätöntä, jotta GoGift voi noudattaa lainmukaisia velvoitteitaan, jotka liittyvät kohdassa 3.1.g kuvailtuun käyttötarkoitukseen.

3.3 Säilytämme henkilötietojasi

(a) enintään seitsemän (7) vuoden ajan laskettuna siitä, kun ostat meiltä lahjan tai lahjakortin, jotta voimme dokumentoida noudattavamme kirjanpitolakia ja kuluttajansuojalakia.
(b) Mikäli perut markkinointiin antamasi suostumuksen, poistamme henkilötiedot kaikista markkinointitarkoituksiin laadituista listoistamme.


4 Millaisia henkilötietoja käytetään

4.1 Käytämme ja varastoimme identifioitavat tiedot sinusta, kuten nimen, osoitteen, puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, talous- ja luottotiedot, IP-osoitteen ja muut tunnistettavat henkilötiedot, jotka vapaaehtoisesti lähetät käyttäessäsi verkkosivua.


5 Oikeutesi

5.1 Jos sinulla on kysymyksiä siitä, miten käsittelemme henkilötietosi, voit ottaa yhteyttä käyttämällä yhteystietoja, jotka on kuvattu alla osiossa 10.

5.2 Voit milloin tahansa pyytää pääsyä henkilötietoihisi ja väärien henkilötietojen korjaamista, poistamista tai muuttamista käyttämällä yhteystietoja, jotka on kuvailtu alla osiossa 10. Voit myös pyytää rajoitusta, tietojen siirtoja tai ilmaista paheksuntasi sille, että käsittelemme tietojasi.

5.3 Jos sinulla on valituksia siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ota yhteyttä Tietosuojavaltuutetun toimisto tietosuoja


6 Alaikäisten henkilötiedot

6.1 Käsittelemme alle 13-vuotiaan lapsen henkilötietoja ainoastaan siinä tapauksessa, että lahjan tai lahjakortin tilaa täysi-ikäinen käyttäjä, ja käytämme henkilötietoja ainoastaan lahjan tai lahjakortin lähettämiseen.


7 Henkilötietojen siirto

7.1 Voit antaa henkilötiedot sidosryhmälle tai tytäryhtiölle sekä ammattilaisneuvonantajille soveltuvien tietosuojalakien mukaisesti.

7.2 Työntekijämme, asiamiehemme, liiketoimintakumppanimme, myyjämme ja/tai toimittajamme voivat päästä henkilötietoihisi tarpeen mukaan rajatusti ja tarveperustaisesti suorittaakseen palveluja meille tai mahdollistaakseen sen, että nämä toimivat puolestamme soveltuvien tietosuojalakien mukaan.

7.3 Varaamme oikeuden käyttää tai julkistaa tietoja tarpeen mukaan vastataksemme mihin tahansa lakiin, säädökseen tai lainmukaiseen pyyntöön, tutkiaksemme kuluttajavalituksia tai lain mahdollista rikkomista, suojataksemme verkkosivun eheyttä, toteuttaaksemme pyyntösi tai toimiaksemme yhteistyössä oikeustutkinnan kanssa.

7.4 Henkilötietojen siirtäminen suoritetaan lainmukaisia vaatimuksia noudattaen. Tähän liittyvät soveltuvien tietojenkäsittelysopimusten solmiminen tietojenkäsittelijöidemme kanssa, joilla varmistetaan, että henkilötietoja ei käsitellä muihin kuin selkeästi ilmaistuihin tarkoituksiin ja varmistetaan soveltuvat turvatoimet.

7.5 Saatamme siirtää sinusta keräämiämme henkilötietoja EU/EEA-maiden ulkopuolelle, kuten esimerkiksi Yhdysvaltoihin EU-US Privacy Shield -järjestelyn mukaisesti. Mikäli siirrämme henkilötietoja EEA-alueen ulkopuolelle, siirrämme tietoja vain sellaisiin maihin, joiden Euroopan komissio on katsonut pystyvän takaamaan riittävän tietosuojan tason tai siirto perustuu Komission standardisäännöksiin.


8 Henkilötietojen turvaaminen

8.1 Toteutamme tarpeelliset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi vahingossa tai laittomasti tapahtuvalta tietojen hävittämiseltä, luovuttamiselta tai muuttamiselta sekä asiattomalta pääsyltä tietoihin taikka väärinkäytöltä tai muulta laittomalta käsittelyltä.


9 Yksityisyyskäytännön päivitykset

9.1 Päivitämme tätä Yksityisyyskäytäntöä jatkuvasti ja varaamme oikeuden muuttaa Yksityisyyskäytäntöä koska tahansa ilman ilmoitusta. Täten kehotamme sinua tarkistamaan Yksityisyyskäytännön säännöllisesti varmistaaksesi, että olet aina täysin tietoinen sisällöstä. Kaikki muutokset pätevät välittömästi kun postitat verkkosivulle. Jatkuva käyttösi, selaamisesi tai muu verkkosivun käyttö tarkoittaa, että hyväksyt Yksityisyyskäytännön.


10 Yhteystiedot

10.1 Jos sinulla on kysymyksiä Yksityisyyskäytännöstä, sen toteutuksesta, henkilökohtaisten tietojen tarkkuudesta tai käytettyjen tietojen keräämisestä, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia yhteystietoja:
(a) [email protected]